Da jeg våknet opp i dag hadde jeg fått flere meldinger fra mennesker som jeg ikke kjenner. Det inneholdt oppmuntringer og andres vonde historier.
Jeg setter alltid pris på slike meldinger. Men jeg skjønte ikke helt hvorfor det var så mange som sendte meg meldinger på nøyaktig samme tid.
Først da en person sendte meg et bilde av en artikkel i Dagbladet fikk jeg klarhet i dette.
Det kom litt som en overraskelse, men selvfølgelig var det en utrolig hyggelig overraskelse! Jeg ønsker virkelig av hele mitt hjerte at andre der ute skal få øynene opp for denne problematikken som ødelegger så mye av folks liv. Og hvis min historie kan være til hjelp så har jeg nådd mitt mål. Mobbing kan medføre at liv går tapt og det er ekstremt viktig å ta tak i situasjonen. Ikke bare tomt prat, men handling som gir resultater!

Artikkelen kan dere lese HER