For de fleste av oss er livet stort sett greit. Vi har tak over hodet og et trygt hjem. ikke sulter vi.

Vi har et godt liv, og de fleste føler seg trygge på at om noe skulle skje. om noe uventet dukker opp og gjør livet vrient- ja, da står det er støtteapparat klart og vil lose oss gjennom vanskelighetene. (helsevesenet, det offentlige, familie og venner.)

Men for noen mennesker er det ikke sånn. Det kan være at de er alene. Kanskje må de kjempe sitt livs tøffeste kamp uten noen å støtte seg til. Enkelte oppdager at de slett ikke var så trygge som de trodde. Andre erfarer at hjelpen de hadde håpet på, uteblir.

Dette er litt av teksten på hjemmesiden Hjerte for mennesker. Bak denne organisasjonen sitter en flott dame med navn Astri. Hun jobber for at mennesker i vanskelige situasjoner skal oppleve noe godt, for eksempel gi en opplevelse, hjelpemiddel eller en pengesum. Som henne skriver er vi mennesker ulike, men fellesnevneren er at noen ganger kan en håndsrekning fra en fremmed være det som skal til. INGEN KAN HJELPE ALLE, MEN ALLE KAN HJELPE NOEN!

Hun har gjort det slik at de som ønsker å være med på å hjelpe andre kan få gi et valgfritt økonomisk bidrag, slik at hun har muligheten til å gjøre noe godt for de som virkelig trenger en oppmuntring. Hvis du ønsker å bidra er det mulig overføre penger til Konto: 3330.25.01705 eller vipse til nummeret: 15698. Dette er virkelig til å anbefale.

Du kan også lese litt om hva henne har gjort for andre HER.

Jeg var en av de heldige som ble kontaktet av henne etter intervjuet mitt på God Morgen Norge, hun overrasket meg ved å gi meg en hotellweekendtur til hvilket hotell jeg ønsket her i Norge. Dette var veldig utforventet, men en utrolig hyggelig overraskelse. Jeg gleder meg virkelig og kjenner at jeg trenger å komme meg litt vekk.  De vonde opplevelsene tapper meg ofte for krefter, og da er det godt å få innhentet seg litt. Så tusen takk til Hjerte for mennesker, ved Astri.

image1Fotograf: Tor Lindseth, Se og hør