Dette er et produkt jeg har hatt lyst til å skrive om lenge. Glamtex er et produkt som gir utrolig mye for pengene, og det kan brukes på mange mulig måter. Først og fremst er det en veldig fin tupperingsspray som gir mer volum i håret. Det er en tørrspray så den er veldig fin å bruke hvis man ønsker litt trått hår eller at håret skal se mindre fett ut. Men ikke bare det, du kan bruke den til Clips hairextensions! Jeg har et typisk nordisk, glatt hår. Tidligere når jeg har tuppert håret der clipsene skal festes sklir det bare ned eller vil ikke feste seg ordentlig. Det jeg gjør da er å spraye der håret skal tupperes også tupperer jeg. Da er håret mitt trått og lettere å forme. Clipsene setter seg så lett og jeg sparer masse tid. Så for meg er dette et »must» i hverdagen. Jeg anbefaler denne på det sterkeste, jeg kan med hånda på hjertet si at denne sprayen er det beste jeg har prøvd.

MIN FAVORITT

glamtexBildet er lånt herfra