Jeg har valgt å skrive litt om temaet ” Selvtillit”. Vi mennesker kan være utrolig stygge mot hverandre, og presset i å være perfekt er større nå enn det noen gang har vært. Jeg selv sliter med min selvtillit og må absolutt sammenligne meg med alle andre. Jeg tror vi glemmer at vi alle er helt vanlig mennesker med dårlig dager uansett  hvilken status man har. De fleste kjendiser eller modeller vi ser bilder av på nettet har sittet i flere timer under styling og makeup, antageligvis er de også photoshoppet. Vi alle kan se like flotte ut under den samme prosessen. Men skal vi øke selvtilliten vår må vi forandre tankegangen, jeg har samlet noen punkter som forhåpentligvis kan hjelpe.


Tren og kle deg i noe du liker:
Jeg trener nesten aldri, men de få gangene jeg bestemmer meg for å gjøre det, føler jeg meg så mye bedre og lettere. Og hvis jeg kler meg i noe jeg synes er fint, blir jeg automatisk glad og stråler mye mer, noe som alltid er positivt.

Hev deg over kritikk:
Før tok jeg til meg alt av stygge ting folk sa, men nå gjør jeg det faktisk ikke mer. Den største grunnen til at man snakker stygt om andre er sjalusi. Ha heller en sitat du sier høyt inni deg hvis du får en stygg kommentar. ”eks, Jeg er vakker akkurat som jeg er”. Ingen mennesker med vett i hodet rakker ned på andre.

Slutt å sammenligne deg med andre:
Jeg mener at om du slutter å sammenligne deg med andre kan du øke selvtilliten din veldig. Dette er vell det viktigste punktet.

Ha gode og positive venner:
Ikke ta vare på ”venner” som bryr seg om hvordan du ser ut, da kommer du alltid til å ha den følelsen at du må være bra nok.
Ha heller venner som liker deg for den du er, som støtter deg og får deg til å føle deg bra. Det gjelder også kjæreste.

Lev livet:
Husk at livet er kort, du lever ikke evig. Dra på ferie, gjør spennende ting som du kan fortelle til barnebarna dine senere.
Noe du kan være stolt av og glad for at du gjorde. Lag også en kul stil du føler deg vell i. Drit i hva alle andre sier, så lenge du selv synes den er fin, det er det som gjelder.

mee