Jeg har alltid elsket å holde på med hår og sminke, og fra jeg var ganske liten visste jeg allerede hva jeg skulle bli. Min store drøm igjennom livet er å være frisør og makeup-artist. Hår og sminke er de tingene jeg interesserer meg mest for. Jeg har alltid likt å være kreativ og få frem det beste i alle. Jeg elsker å jobbe med farger og lære nye ting. Dette yrket er perfekt for meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd over valgene jeg har tatt. Nå er jeg lærling i en salong i Drammen. Jeg trives kjempegodt og har fått sjansen til å møte nye, fantastiske mennesker.

Jeg er veldig glad i å holde på med crazy colors og synes det er kjempemorsomt når det kommer kunder som ønsker å gjøre noe annerledes med håret. Jeg er ikke så flink til å ta bilder av arbeidene mine, men klarer jo heldigvis å ta noen. Det er så morsomt å se utviklingen og dele bilder og erfaringer med andre.

Ettersom jeg bruker masse tid på jobb og transport, og får derfor lite tid til bloggen, vil jeg gjerne dele litt av arbeidene mine og personlige erfaringer med produkter til dere.

11998977_820223901430063_5086567155920179524_nDenne kunden hadde en lang askeblond ettervekst med gyllent/bleket hår utover. I et prosjekt som dette liker jeg best å bleke håret lysest/hvitest mulig for finere resultat. Men ettersom kunden ville prøve farge uten å bleke håret i forkant så testet vi det ut. Jeg brukte Joico intensity lilla og rosa. Jeg hadde en følelse av at resultatet ikke kom til å bli som ønsket ettersom etterveksten var ubehandlet og veldig kald, mens resten av håret var ganske varmt utover. Dette skulle egentlig være en ombre med lilla dybde og rosa utover, men etterveksten tok til seg kun det rosa i lillafargen og det endte opp med at ombren ble borte, og at hun heller fikk lilla effekter utover, noe jeg faktisk syntes ble veldig kult. Ble veldig fornøyd med resultatet med tanke på utgangspunktet vi hadde. Kjempemorsomt!
17028_743076045811516_4676420492916961478_nHer har jeg bleket håret to ganger (selvfølgelig med olaplex). Deretter brukte vi Joico intensity fargene. Vi satt i den mørkeblå i bunn og deretter blandet den samme fargen med hvit for å få den mer pastellaktig. Ettersom denne kunden har en mer rocket stil klippet vi det litt opp, noe som passet hårfargen og stilen godt!
collageHer har jeg farget en ombre og stusset håret konveks for å få mer form på det. Satt i en kald farge i det øvre håret og deretter jobbet med bleking fra tuppene og oppover. Deretter korrigerte jeg det blonde for å få kaldere farge. Her har jeg også brukt olaplex.
modell1Dette er faktisk min kjære søster som ønsket seg en lang bob og friske opp fargen litt. Jeg satt i noen foliestriper med ettervekstfargen for å få det gjevnere og mer naturlig. Deretter klippet jeg bob, noe hun kledde kjempegodt. Fine søsteren min♥
1798100_508266515959138_1322685208_nDette var faktisk min første fargemodell. Fra hardt behandlet og solbleket hår, til en naturlig og flott brunfarge. Har også klippet av en del cm, klippet opp for at det skal bli mindre tungt og få mer løft og skrådd luggen for å få frem ansiktet. Stor forandring!