Her om dagen kom det en eldre dame kjørende på en elektrisk stol inne på senteret utenfor jobben min. Hun spurte meg vennlig hvor dyrebutikken var, og jeg forklarte at hun måtte kjøre til den andre enden av senteret og ta heisen opp i 2.etg. Jeg så raskt i ansiktet hennes at hun ble litt trist, og deretter fortalte hun meg at hun ikke hadde mulighet til å komme seg inn i heisen og videre til dyrebutikken. Jeg fikk vondt av situasjonen hennes og sa at jeg kunne hjelpe henne.

Jeg fikk med meg ei annen jente på jobben og fulgte damen til den andre enden. Deretter gikk jeg opp og kjøpte det damen trengte. Da jeg kom ned igjen satt hun og ventet, og hun ble kjempeglad da hun endelig hadde fått tak i det hun trengte. Hun takket og var så fornøyd. Hun sa det var sjeldent at folk var så hjelpsomme og dette var fantastisk! Jeg fikk utrolig vondt inne i meg da hun sa at slik hjelp hadde hun aldri fått før. Men det skulle jo bare mangle??!!!

Jeg spurte henne om hun trengte mer hjelp, men det gjorde hun ikke. Hun var så takknemlig og ville betale oss for at vi handlet for henne, noe som jeg synes er uaktuelt. Det er så trist at det skal være slik. Det burde være en selvfølge å hjelpe hverandre og man burde kunne forvente å få hjelp. Og dette uten å få eller gi penger.

Jeg håper alle vi mennesker uansett alder kan bli flinkere til å hjelpe til og ta bedre vare på hverandre. Det er slik verden kan bli til et bedre sted. Vis respekt og vær høflige! Dette gjelder både når det er snakk om eldre og yngre mennesker, og dyr. Uansett religion, hudfarge eller morsmål, vi alle er like innvendig! Vi burde være der for hverandre og hjelpe. Vi er jo tross alt en flokk!!! Og husk man skal være mot andre slik man vil andre skal være med seg…

11800155_795143790604741_6920722325444836744_n